Ar kada esate ragavę indiško maisto? Jei taip, tuomet be abejonės žinote, kad indai mėgta aštrius prieskonius. Mūsų siūlomi blyneliai - taip pat aštrūs, tačiau labai skanūs.
Reikės:
- 2 svogūnų
- 4 virtų bulvių
- Smulkinto fetos sūrio
- 1 stiklinės žirnelių (šaldytų)
- 1 šaukšto tarkuoto imbiero
- Ketvirčio arbatinio šaukštelio čili miltelių
- 1 šaukšto kuminų
- 2 šaukštų džiuvėsėlių
- 4 šaukštų miltų
- 1 saujos petražolių arba kalendros
- Druskos
- Aliejaus kepimui
Bulves išvirkite ir kuo smulkiau sutrinkite. Į bulvių masę sudėkite smulkintus svogūnus, kapotas petražoles (arba kalendrą), žirnelius ir likusius ingredientus (išskyrus feta sūrį). Viską gerai išmaišykite ir įkaitintoje keptuvėje suformuokite blynelius. Kai blyneliai gražiai paruduos iš abiejų pusių - ištraukite juos ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Prie šiltų blynelių patiekite smulkintą feta sūrį.
2013-02-01 19:42