Šio patiekalo gaminimas užtruks vos keliolika minučių, taigi jį galite pasigaminti tiek pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. Puikiai tinka ir svečiams pavaišinti.
Reikės:
- 800 gramų krevečių
- 2 paprikų (raudonų, geltonų arba oranžinių)
- 100 gramų "Bree" sūrio
- 1 kiaušinio
- 2 šaukštų citrinos sulčių
- 3 žiupsnelių malto imbiero
- 2 žiupsnelių maltų baltųjų pipirų
- 2-3 šaukštų miltų
- Druskos
- Alyvuogių aliejaus
Sūrį supjaustykite kubeliais. Krevetes nuvalykite, nuplaukite ir suplakite blenderyje kartu su kiaušiniu, sūrio gabaliukais ir citrinų sultimis. Pagardinkite druska, prieskoniais ir įberkite miltų. Gerai viską išmaišykite ir palikite pastovėti.
Paprikas nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir išvalykite vidų, kad liktų tik krašteliai. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sudėkite paprikų griežinėlius. Į kiekvieno griežinėlio centrą dėkite paruoštos krevečių ir sūrio masės. Pakepinkite iš abiejų pusių, kad įdaras įgautų gražų auksinį atspalvį.
Skanaus!
2012-04-20 10:38