Baltojo šokolado ir grietinėlės desertas

Šis desertas itin gražiai atrodo, taigi puikiai tiks ir šventiniam stalui. Nemėgstantieji mėtų, sirupo gali ir nepilti.

Reikės:

 

  • 70 gramų baltojo šokolado
  • 200 ml riebios grietinėlės
  • 3 šaukštelių mėtinio sirupo
  • Vanilinių ledų
  • Braškių
  • Pistacijų


Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. Grietinėlę atšaldykite, o tuomet išplakite iki putų, po truputėlį į grietinėlę lašindami mėtų sirupą ir tirpintą šokoladą.

Paruoštą masę supilsykite į desertines taures ir padėkite į kamerą 40-50 minučių. Prieš valgant papuoškite rutuliuku vanilinių ledų, braškėmis ir smulkintomis pistacijomis.

» Rašyti komentarą