Kepti pievagrybiai su daržovių ir silkės įdaru

Jei norite pasigaminti šiltą užkandį, kurį galima gardžiai suvalgyti ir atšalusį - siūlome išbandyti keptus pievagrybius su daržovių ir silkės įdaru.

Reikės:

 

  • 20 didelių pievagrybių
  • Kelių silkės juostelių
  • Nedidelio svogūno
  • Morkos
  • Pusės žaliosios ir pusės raudonosios paprikos
  • Alyvuogių aliejaus
  • Sultinio
  • Čiobrelių
  • Druskos ir pipirų

 

Pašalinkite pievagrybių kotelius ir pačius pievagrybius švariai nuvalykite. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir šiek tiek apkepkite. Iškeptus grybus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kuris padės sugerti pievagrybiuose likusius riebalus.

Daržoves smulkiai supjaustykite ir trumpai pakepinkite aliejuje. Kai daržovės šiek tiek apkeps, užpilkite jas sultiniu ir palikite kelioms minutėms pasitroškinti.  Viską nukoškite ir pagardinkite šviežiais čiobreliais, druska ir pipirais. Į daržoves suberkite smulkiai pjaustytą silkę ir pievagrybių kotelius. Viską išmaišykite ir įdarykite šiuo mišiniu pievagrybius.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
studente
2012-01-20 11:02
Kas duoda baltą spalvą įdaro nuotraukoje? Gal majonezas? Recepte nėra...
tete
2012-01-18 21:41
silke isemus gal ir neblogai gautusi