Naminiai šašlykai su ananasais

Nors šašlykus esame įpratę gaminti gamtoje, vis dėl to jais pasimėgauti galima ir namuose. Dėka padažo ir ananasų, mėsytė gausis itin minkšta.

Reikės:

 

  • 300 gramų vištienos filė
  • 100 ml sojų padažo
  • 100 ml pomidorų padažo
  • 200 gramų ananasų


Vištienos filė ir ananasus supjaustykite nedideliais, vienodo dydžio gabaliukais. Indelyje iki vientisos masės sumaišykite sojų ir pomidorų padažą. Vištienos gabaliukus sudėkite į paruoštą padažą ir palikite pastovėti šaldytuve 30 - 40 minučių.

Medinius iešmelius pamirkykite vandenyje (kad neapsviltų) ir suverkite ant jų ananasus ir vištieną. Kepimo formelę patepkite aliejumi arba išklokite kepimo popieriumi, sudėkite šašlykus ir kepkite 35-40 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
DANUTE
2012-05-27 17:52
Jau valgiau,labai skanu.Visiems siulau pabandyt...
Algimantas
2012-02-29 15:22
Turi buti svelnus,saslas,isbandysiu ir parasysiu,kas ten gavosi...
virbalas
2012-02-23 17:52
Atrodo labai skaniai
Rita
2012-02-22 21:32
Aš vištienos marinatui dar įpilu saldaus čili padažo