Grietinėlėje marinuota vištienos filė

Vištienos filė gausis minkšta iš vidaus ir traški iš išorės.

Reikės:

 

  • 500 gramų vištienos filė
  • 200 ml liesos grietinėlės
  • Džiūvėsėlių
  • Druskos ir pipirų
  • Aliejaus

 

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite druska bei pipirais. Sudėkite gabaliukus į grietinėlę ir palikite šaldytuve 3-4 valandoms.

Tuomet filė gabaliukus apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištieną iš abiejų pusių. Mėsa gausis minkšta iš vidaus ir traški iš išorės.

Patiekite su pasirinktu garnyru.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
lora
2012-06-11 07:46
Reiks isbandyt.Manau bus skanu
Rūta
2012-06-10 14:29
to raminta- nereikia dėti saldžių paprastus kukurūzų dribsnius bet jokių priedų
Rima
2012-04-05 20:56
Galima gabaliukus apvolioti kokoso drožlėse , arba sesamo sėklose irgi labai gardu
Janina
2012-03-14 15:55
labai skanu
raminta
2012-03-02 15:31
o nuo dribsniu vistiena nepasidaro saldi?