Šias salotas galima valgyti vienas arba patiekti kaip garnyrą prie įvairių patiekalų. Paruošimas - labai greitas ir paprastas.
Reikės:
- Poros trumpavaisių agurkų
- 200 gramų jogurto be priedų
- Krapų (šviežių arba šaldytų)
- 3 šaukštų acto
- Druskos ir maltų pipirų
Agurkus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir apibarsčius druska palikite kuriam laikui pastovėti, kad druska spėtų susigerti. Tuo tarpu indelyje sumaišykite natūralų jogurtą, actą ir krapus, bei pagardinkite druskyte. Popieriniu rankšluosčiu apvalykite agurkų griežinėlius, kad pašalintumėte druskos perteklių ir sudėkite juos į paruoštą jogurto padažą. Viską gerai išmaišykite.
Skanaus!
2012-01-31 20:43