Jogurtinės agurkų salotos

Šias salotas galima valgyti vienas arba patiekti kaip garnyrą prie įvairių patiekalų. Paruošimas - labai greitas ir paprastas.

Reikės:

 

  • Poros trumpavaisių agurkų
  • 200 gramų jogurto be priedų
  • Krapų (šviežių arba šaldytų)
  • 3 šaukštų acto
  • Druskos ir maltų pipirų


Agurkus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir apibarsčius druska palikite kuriam laikui pastovėti, kad druska spėtų susigerti. Tuo tarpu indelyje sumaišykite natūralų jogurtą, actą ir krapus, bei pagardinkite druskyte. Popieriniu rankšluosčiu apvalykite agurkų griežinėlius, kad pašalintumėte druskos perteklių ir sudėkite juos į paruoštą jogurto padažą. Viską gerai išmaišykite.

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vaida
2012-01-31 20:43
na jei dabar pradesime galvoti apie kiekvieno organizma, tai isvis tada jokio optimalaus visiems tinkancio recepto neimanoma sugalvoti
RITA
2012-01-31 13:06
Actas?! Aš patarčiau šias salotas valgyti tik su krapais ir jogurtu! Ir dar, ne kiekvienas organizmas priima šv. krapus! SKANAUS!
Vida
2012-01-30 21:28
As ir darau bet druska netrinu, tiesiog pabarstau jau ant paruostu salotu
Aiste
2012-01-30 21:28
As tokias daznai priespieciams pasigaminu. Pakankamai sotu ir labai paprasta.