Blynelių užkandis su lašiša

Lietinius blynelius pasigaminkite pagal savo mėgiamą receptą. Vietoj lašišos galite rinktis ir kitą sūdytą žuvį.

Reikės:

 

  • Lietinių blynelių
  • Lydyto sūrio
  • Sūdytos lašišos
  • Šviežių krapų


Krapus susmulkinkite, o lašišą supjaustykite nedideliais, maždaug 5 centimetrų ilgio gabaliukais. Blynelius ištepkite lydytu sūriu (sūrį rinkitės paprastą, be priedų, nes lašiša ir krapai suteiks pakankamai daug skonio) ir apibarstykite krapais.

Blynelius perpjaukite pusiau, o į puselės viduriuką dėkite po lašišos gabaliuką. Iš blynelių susukite ritinėlius arba kitaip juos sulankstykite.

Užkandis paruoštas. Skanaus!
 

» Rašyti komentarą