Daržovių troškinys su sojos mėsa

Dažniausiai troškiniai gaminami arba tik iš daržovių, arba su mėsa. Šį kartą siūlome įprastą mėsą siūlome pakeisti sojos mėsa.

Reikia:

 

  • 300 g rūgščių obuolių,
  • 3 stiklinių daržovių sultinio,
  • 2 šaukštų kmynų,
  • 2 svogūnų,
  • 100 g sojos mėsos gabaliukų,
  • 500 g morkų,
  • 700 g bulvių,
  • 2 šaukštų sojų padažo, aliejaus,
  • Mairūnų, čiobrelių, maltų pipirų, petražolių.

 

Apšlakstykite soją padažu, užpilkite sultiniu ir palikite kelias valandas, kad išbrinktų. Sudėkite į troškintuvą ir užvirinkite. Supjaustykite gabaliukais bulves, morkas, sudėkite ant sojos, įberkite prieskonių, patroškinkite. Pridėkite nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių ir patroškinkite dar 10 minučių. Pakepinkite svogūnus ir supilkite juos į troškinį, įberkite petražolių ir ataušinkite.

Tinka valgyti su ryžiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
saule
2012-03-28 22:55
Paprstas ir skanus receptas
cd
2012-03-28 22:55
O as jokios sojos mesos isvis nedeciau