Dažniausiai troškiniai gaminami arba tik iš daržovių, arba su mėsa. Šį kartą siūlome įprastą mėsą siūlome pakeisti sojos mėsa.
Reikia:
- 300 g rūgščių obuolių,
- 3 stiklinių daržovių sultinio,
- 2 šaukštų kmynų,
- 2 svogūnų,
- 100 g sojos mėsos gabaliukų,
- 500 g morkų,
- 700 g bulvių,
- 2 šaukštų sojų padažo, aliejaus,
- Mairūnų, čiobrelių, maltų pipirų, petražolių.
Apšlakstykite soją padažu, užpilkite sultiniu ir palikite kelias valandas, kad išbrinktų. Sudėkite į troškintuvą ir užvirinkite. Supjaustykite gabaliukais bulves, morkas, sudėkite ant sojos, įberkite prieskonių, patroškinkite. Pridėkite nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių ir patroškinkite dar 10 minučių. Pakepinkite svogūnus ir supilkite juos į troškinį, įberkite petražolių ir ataušinkite.
Tinka valgyti su ryžiais.
2012-03-28 22:55