Įdaryti krabų lazdeles galima skirtingais įdarais, tačiau šį kartą pasiūlysime du skirtingus variantus.
Reikės:
- 240 gramų krabų lazdelių
- 150 gramų konservuoto tuno
- 3 kiaušinių
- 3 šaukštų virtų ryžių
- 150 gramų svogūno
- Majonezo
- Druskos ir maltų pipirų
Svogūną smulkiai supjaustykite, sudėkite į gilų dubenėlį, apipilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 10 minučių. Tuomet vandenį nupilkite. Tuną sutrinkite šakute. Kiaušinius išvirkite ir smulkiai sutarkuokite.
Pirmajam įdaro variantui sumaišykite tuną, pusę kiaušinių, svogūnus ir pagardinkite druska bei pipirais. Tuomet įdėkite majonezo ir dar kartą gerai išmaišykite.
Antrajam įdaro variantui sumaišykite ryžius ir likusius kiaušinius. Pagardinkite druska bei pipirais ir įdėkite majonezo.
Krabų lazdeles atsargiai išvyniokite, kad jos nesutrūktų. Plonu sluoksniu padenkite visą krabo lazdelės pagrindą ir vėl atsargiai suvyniokite. Paruoštas lazdeles supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais.
2012-12-13 12:27