Šios bulvinės rožytės labai puikiai papuoš bet kurį mėsos patiekalą. Iš vidaus bulvių košė liks minkštutė, o iš išorės - apskrudusi.
Reikės:
4 didelių bulvių
Šiek tiek pieno
Sviesto
Druskos ir pipirų
Smulkintų svogūnų laiškų
1 kiaušinio
Brie sūrio
Bulves išvirkite, įpilkite trupurėlį pieno, sutrinkite, kad gautųsi vientisa masė. Įberkite į ją druskos, pipirų, įdėkite smulkintų svogūno laiškų, sviesto bei Brie sūrio ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite: košė turi gautis pakankamai tvirta.
Paruoštą masę sudėkite į kulinarinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių maždaug 15 minučių.
Bulvinės rožytės
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-29 23:07
Labai grazu ir skanu
2012-07-29 23:06
Labai grazus ir skanu!
2012-06-12 18:26
nuostabiai tinka prie sventiniu patiekalu
2012-05-31 18:12
padariau vakarienei prie kepsniu,super ir skonis ir grozis leksteje aciu uz puikia minti
2013-01-02 23:38