Čili troškinukas su kukurūzais ir paprikomis

Vietoje maltos jautienos galite naudoti kiaulieną, o vietoje čili miltelių - šviežius čili pipirus.

Reikės:

 

  • 2 vidutinių svogūnų
  • 2 raudonųjų paprikų
  • 1 šaukštelio čili miltelių
  • 4 skiltelių česnako
  • 1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos
  • 1 šaukštelio kmynų
  • Pusės šaukštelio maltų pipirų
  • Druskos
  • Aliejaus
  • 700 gramų maltos jautienos
  • 800 gramų pomidorų savo sultyse
  • 400 gramų konservuotų pupelių
  • 400 gramų konservuotų kukurūzų
  • Tarkuoto sūrio
  •  

Svogūną, česnaką ir raudonąją papriką smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, maždaug 7 minutes pakepinkite svogūną, sudėkite paprikas, pakepkite dar 5 minutes ir suberkite česnaką, druską bei prieskonius. Viską išmaišykite ir pakepinkite 1 minutę. Į bendrą masę sudėkite faršą ir pakepinkite, kol mėsa pakeis spalvą.

Indelyje sutrinkite pomidorus su sultimis, supilkite ant faršo ir palaukite kol užvirs. Ugnį sumažinkite, ant keptuvės uždėkite dangtį ir patroškinkite 15 minučių. Tuomet supilkite pupeles bei kukurūzus ir patroškinkite dar 10 minučių. Patiekiant įtarkuokite šiek tiek sūrio. Galima uždėti grietinės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vidas
2012-03-06 17:35
cili reiketu daugiau ideti