Cukraus detokso iššūkis: numesite svorio ir išvengsite lėtinių ligų

Cukraus detokso iššūkis: numesite svorio ir išvengsite lėtinių ligų
@ Shutterstock

Cukraus detoksas – tai programa, sukurta išspręsti visas problemas iš karto, padėti organizmui regeneruotis, sustiprėti imunitetui ir susidoroti su grybeliais bei bakterijomis natūraliais būdais, rasti savo paslėptus alergenus, taip išsigydant daugelį ligų bei visiems laikams išsprendžiant problemas su viršsvoriu. Kviečiame jungtis visus į „30 dienų iššūkį“. 

 

 

„Cukraus detoksas – tai nėra eilinė dieta. Ši programa pareikalaus šiek tiek daugiau pastangų ir pasiryžimo. Tačiau rezultatai jus tikrai nudžiugins. Šimtams žmonių, jau išbandžiusių programą, ji padėjo lengvai numesti svorio, rasti savo slaptuosius alergenus, iššigydyti lėtines ligas ir atsikratyti maisto priklausomybių. Geriausia motyvacija yra noras jaustis geriau. Prieš kelis metus, šis detoksas ne tik išgelbėjo gyvenimą man, tačiau ir pakeitė jį 180 laipsnių! Dėl to nusprendžiau aprašyti jį knygoje, o dabar dalinuosi su jumis“ – sako programos autorė Kristina. 

 

Cukraus detoksas, tai mokslu ir gerąja praktika patvirtinta, suderinta programa, kuri padeda: 

 

· atstatyti imuninę sistemą 

 

· rasti savo paslėptus alergenus, apie kuriuos neįtariame, o jie atsakingi už daugelį mūsų ligų ir prastą savijautą 

 

· pasijusti energingais, žvaliais, pagerinti miegą ir koncentraciją 

 

· išsigydyti daugelį lėtinių ligų, uždegimų, grybelių, odos, virškinimo problemų 

 

· sveikai ir saugiai numesti svorio visam laikui 

 

· išmokti maitintis sveikai ir girdėti savo kūną, bei jo tikruosius poreikius 

 

· atsikratyti maisto priklausomybių. 

 

Cukraus detoksas sujungia viską, ką šiuolaikinis mokslas patvirtino tyrimais apie maisto kokybę. 

 

Pastaruosius 50 metų maistas labai pasikeitė – žemės ūkis ėmė naudoti ypač daug sintetinių trąšų, herbicidų, patys augalai buvo modifikuoti taip, kad būtų atsparūs gamtinėms sąlygoms, kenkėjams, kad įgautų savybes, palankias produktų gaminimui. Maisto pramonė labai plačiai ėmė naudoti rafinuotus produktus, maisto priedus ir kitas, tiesiogiai mitybai neskirtas medžiagas. Mūsų organizmai negali prie tokių pokyčių taip greitai adaptuotis – genetiškai mes esame prisitaikę valgyti aplink mus augantį natūralų maistą. Todėl tokie produktai tampa mūsų paslėptaisiais alergenais – jiems patekus į organizmą, imuninė sistema laiko tokias medžiagas nuodais ir jas atakuoja. Tai sukelia 2 problemas: imuninė sistema, užsiėmusi kova su maistu, nebesugeba atlikti pirminės funkcijos – saugoti mus nuo virusių bei bakterijų atakų ir ilgainiui, pervargęs imunitetas pradeda pulti viską, kas pasitaiko kelyje, tame tarpe ir mūsų organizmą. Taip išsivysto antrinės alergijos bei autoimuninės, lėtinės ligos. 

 

Parazitų, blogųjų bakterijų, grybelių išvešėjimas mūsų organizme susijęs su tuo, kad nuo netinkamos mitybos, šarminė terpė kūne pasikeičia į rūgštinę, o netinkamais produktais maitiname ne savo ląsteles, o būtent parazituojančius organizmus. 

Komentarai

Ar žinote, kad...

Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus

Kitas faktas