Ar kada esate ragavę indiško maisto? Jei taip, tuomet be abejonės žinote, kad indai mėgta aštrius prieskonius. Mūsų siūlomi blyneliai - taip pat aštrūs, tačiau labai skanūs.
Reikės:
Bulves išvirkite ir kuo smulkiau sutrinkite. Į bulvių masę sudėkite smulkintus svogūnus, kapotas petražoles (arba kalendrą), žirnelius ir likusius ingredientus (išskyrus feta sūrį). Viską gerai išmaišykite ir įkaitintoje keptuvėje suformuokite blynelius. Kai blyneliai gražiai paruduos iš abiejų pusių - ištraukite juos ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Prie šiltų blynelių patiekite smulkintą feta sūrį.
JAV specialistai teigia, kad gripas gali kelti daug didesnį pavojų negu raupai ar juodligė – jie nustatė, kad esama ryšio tarp gripo ir mirtinų infarkto atvejų, ir tvirtina, jog su gripu susijusių mirčių esama keturis kartus daugiau, negu iki šiol teigta.
Kitas faktas
Komentarai (3)