Naminiai šašlykai su ananasais

Naminiai šašlykai su ananasais

Nors šašlykus esame įpratę gaminti gamtoje, vis dėl to jais pasimėgauti galima ir namuose. Dėka padažo ir ananasų, mėsytė gausis itin minkšta.

Reikės:

 

  • 300 gramų vištienos filė
  • 100 ml sojų padažo
  • 100 ml pomidorų padažo
  • 200 gramų ananasų


Vištienos filė ir ananasus supjaustykite nedideliais, vienodo dydžio gabaliukais. Indelyje iki vientisos masės sumaišykite sojų ir pomidorų padažą. Vištienos gabaliukus sudėkite į paruoštą padažą ir palikite pastovėti šaldytuve 30 - 40 minučių.

Medinius iešmelius pamirkykite vandenyje (kad neapsviltų) ir suverkite ant jų ananasus ir vištieną. Kepimo formelę patepkite aliejumi arba išklokite kepimo popieriumi, sudėkite šašlykus ir kepkite 35-40 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

Komentarai (4)

DANUTE 2012-05-27 17:52
Jau valgiau,labai skanu.Visiems siulau pabandyt...
Algimantas 2012-02-29 15:22
Turi buti svelnus,saslas,isbandysiu ir parasysiu,kas ten gavosi...
virbalas 2012-02-23 17:52
Atrodo labai skaniai
Rita 2012-02-22 21:32
Aš vištienos marinatui dar įpilu saldaus čili padažo :)

Ar žinote, kad...

Viename kvadratiniame pažasties odos centimetre gali būti iki 500 milijonų bakterijų

Kitas faktas