Nors šašlykus esame įpratę gaminti gamtoje, vis dėl to jais pasimėgauti galima ir namuose. Dėka padažo ir ananasų, mėsytė gausis itin minkšta.
Reikės:
Vištienos filė ir ananasus supjaustykite nedideliais, vienodo dydžio gabaliukais. Indelyje iki vientisos masės sumaišykite sojų ir pomidorų padažą. Vištienos gabaliukus sudėkite į paruoštą padažą ir palikite pastovėti šaldytuve 30 - 40 minučių.
Medinius iešmelius pamirkykite vandenyje (kad neapsviltų) ir suverkite ant jų ananasus ir vištieną. Kepimo formelę patepkite aliejumi arba išklokite kepimo popieriumi, sudėkite šašlykus ir kepkite 35-40 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.
Viename kvadratiniame pažasties odos centimetre gali būti iki 500 milijonų bakterijų
Kitas faktas
Komentarai (4)