Šį kartą siūlome išbandyti lietinius, pagamintus iš kefyro ir pagardintus labai skaniu apelsinų ir karamelės sirupu.
Reikės:
Padažui:
Kefyrą, pusės apelsino sultis, kiaušinius, miltus ir krakmolą sudėkite į vieną indą, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite su mikseriu, kad gautųsi vientisa masė. Keptuvėje išlydykite sviestą ir įmaišykite į paruoštą tešlą. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir iškepkite lietinius.
Atskirame indelyje sumaišykite pusės apelsino sultis su karamele ir pagardinkite brendžiu (jei gaminate ne vaikams). Kiekvieną iškeptą blynelį patepkite šiuo padažu. Blynelius patiekite šiltus.
Kaulai yra organizmo kraujo gamykla. Kas sekundę kaulų čiulpai pagamina 3 milijonus raudonųjų kraujo kūnelių
Kitas faktas
Komentarai (1)