Aštrus vištienos troškinys

Aštrus vištienos troškinys

Sakoma, kad aštrus maistas gerina virškinimą ir naikina ligas sukeliančias bakterijas, taigi šį kartą siūlome pasigaminti aštrų troškinuką. Tiesa, tiems, kurie serga įvairiomis kasos ligomis, opalige ar gastritu - siūlome nerizikuoti, nes aštrus maistas gali sudirginti skrandį.

Reikės:

 

  • 2 vištienos krūtinėlių
  • 1 svogūno
  • 1 paprikos
  • 2 skeltelių česnako
  • 2 šaukštelių čili padažo
  • 1 šaukštelių aštrių prieskonių
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • Stiklinės šviesaus alaus
  • 100 gramų pomidorų savo sultyse
  • 100 gramų pupelių
  • 1 šaukštelio rudojo cukraus
  • 1 šaukštelio kakavos
  • Kalendros
  • Mėgiamų prieskonių
  • Ryžių


Į puodą įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir sudėkite smulkintą svogūną, česnaką bei paprikas. Viską apibarstykite prieskoniais ir patroškinkite maždaug 10 minučių.  Tuomet sudėkite vištieną, pjaustytą nedideliais gabaliukais, kakavą bei rudąjį cukrų ir viską apipilkite alumi. Palikite patiekalą troškintis 40 minučių ir tuomet suberkite pupeles, o viską paskaninkite kalendra. Patiekalas troškinsis dar 10 minučių. Jį galima valgyti vieną arba kartu su ryžiais.

Komentarai (5)

l 2012-01-29 16:36
labai skanu ir vistiena labai minksta.super troskinys
bla 2012-01-25 14:50
troskinti valanda laiko? is darzoviu liks kose, o mesa taps neikandama... manau cia isiveleles netikslumas
xx 2012-01-25 11:11
100 gramų pomidorų savo sultyse - pagal gaminimo recepta nerandu kur juos deti ?
cscsadc 2012-01-24 20:36
Atrodo tikrai gardžiai :) Savaitgalį būtinai pabandysiu :)
Laima 2012-01-24 20:27
Dievinu tokius troskinius. Labai noreciau kad idetumet koki nors indisko troskinio recepta

Ar žinote, kad...

Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus

Kitas faktas