Kaip iškęsti išsiskyrimą su artimu žmogumi?

Kaip iškęsti išsiskyrimą su artimu žmogumi?

Anksčiau ar vėliau visiems iš mūsų ateina toks metas, kai širdis, rodosi, plyš iš ilgesio ir sielvarto, kai atrodo kad išsiskyrimas su mylimuoju virsta amžinybe, arba dar blogiau – kai santykiai su mums artimu žmogumi nutrūksta, o po kojomis atsiveria bedugnė. Tokiais atvejais iš pažiūros netgi linksmi ir laimingi žmonės gali neatpažįstamai pasikeisti, ir tikrai ne į gerąją pusę. Neretai tai netgi daro didelę įtaką sveikatai, o ką jau bekalbėti apie tuos, kurie ryžtasi pakelti prieš save ranką...

Be abejo, santykių baigtis visada yra skausus smūgis, gali atrodyti, kad skausmas ir nusivylimas truks amžinai, kad daugiau niekada nebegalėsite prisileisti prie savęs nė vieno žmogaus. Kaip sau padėti, kaip ištverti išsiskyrimą?

Pradėkime nuo to, kad išsiskyrimas – tai ne mirtis ir ne pasaulio pabaiga. Taip, tarp jūsų liepsnojo šilti jausmai, jūs bendravote ir palaikėte ryšius, jautėtės vienas kito dalimi, tačiau santykiai nutrūko. Gali būti, kad jūs iš tiesų mylėjote vienas kitą, arba tai buvo savitaiga, savęs apgaudinėjimas – bet kuriuo atveju, tai nėra mirtina. Niekas nesako, kad bus lengva, kad širdyje neliks jokių randų, o laikas užgydys absoliučiai visas žaizdas. Tačiau pasistenkite įžvelgti ir kitą šio įvykio pusę – gal vis dėlto yra ir kuo pasidžiaugti, gal tai turi kokių nors privalumų?

Būkime atviri patys sau: išsiskyrimas su mylimu žmogumi negali praeiti be pėdsako, tačiau tik nuo jūsų priklauso, ar jis bus labai gilus. Visų pirma, taip jūs įgyjate būtinos gyvenimiškos patirties, o antra – dabar jau tikrai žinote, ko galima tikėtis iš šio žmogaus. Jeigu esate moteris, galite pasidžiaugti ir tuo, kad daugeliui dailiosios lyties atstovių tai padeda be pastangų sulieknėti.

2 psl. »

Komentarai (23)

alonzo 2024-09-21 06:14
Per 48 valandas susigrąžink savo buvusįjį su veiksmingu Reunion meilės burtu. Kunigas Adu padėjo man susigrąžinti žmoną savo meilės burtu po mūsų skyrybų. Dabar labai džiaugiuosi, kad ją susigrąžinau. kreipkitės pagalbos į ADU adresu ([email protected])
birgitta 2024-09-01 02:52
Ačiū ADU kunigui, kurio nuostabūs burtai per 48 valandas sugrąžino mano išsiskyrusį vyrą iš savo meilužės su jo susijungimo meilės burtais. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite jo žiniatinklyje arba el. paštu ([email protected])
Ledbetter 2024-08-23 13:09
Thanks to LORD MORRIS for restoring peace back to my family . My husband filed for divorce and cut me and the kids out of his life, meeting with LORD MORRIS was the breakthrough we had as he was able to bring him back to us and restore peace back in our life. I really appreciate for what you have done. Accept my public thanks for it what I can give now . Here is his contact to get in touch with him Email: LORDMORRIS3@GMAILCOM
victoria 2024-06-12 06:10
Jei kyla problemų dėl jūsų santuokos apsilankymo ([email protected]) ir aš jus užtikrinu, kad jūsų namuose viskas pasisuks į gerąją pusę, džiaugiuosi šiandien galėdamas pasidalinti savo liudijimu apie patirtį, kurią turiu su kunigu Adu.
luis 2024-05-26 02:04
Man pavyko susigrąžinti savo buvusį asmenį su ADU tirpalo šventyklos meilės burtų pagalba per 72 valandas. Jis yra vienas geriausių mano rastų burtų ratų. Susisiekite su juo dėl bet kokių dvasinių problemų, kad greitai išspręstumėte. apsilankykite jo puslapyje ir sužinokite daugiau apie jį ( [email protected] )
missy 2023-08-28 02:01
Ačiū visatos DIEVUI Tai buvo stebuklas, kai Adu šventykla padėjo man per septynias dienas sutaikyti mano iširusią santuoką, čia yra jo informacija. ([email protected])) Jis gali išspręsti bet kokias gyvenimo problemas.
cynthia 2023-02-22 11:02
ačiū kunigui Adui už taikos sugrąžinimą mano šeimai po to, kai mano vyras pateikė skyrybų prašymą ir išbraukė mane bei vaikus, susitikimas su kunigu Adu buvo proveržis, kuris sugebėjo sugrąžinti jį namo ir atkurti ramybę mūsų gyvenime . Labai vertinu už tai, ką padarėte. priimk mano tkanks tai ką galiu duoti dabar, lik palaimink. čia yra kontaktas su juo susisiekti... [email protected] (solutiontemple.info) ačiū ponia Cynthia
sylvia 2023-02-13 22:54
Kaip aš susigrąžinau savo buvusį vyrą po skyrybų, padedamas kunigo Adu, vedybų/santykių specialisto. susisiekite su juo, jei jums reikia jo pagalbos, adresu {solutiontemple.info} [email protected].
sherri 2023-02-06 01:48
Daugiau neieškokite pagalbos susigrąžinti buvusį partnerį. Nes kunigas Adu turi išeitį per savo susijungimo meilės burtą ir susigrąžinti buvusius meilužius, nes prieš kelias savaites su jo pagalba susigrąžinau savo EX. apsilankykite jo kontaktinėje informacijoje, jei jums reikia jo pagalbos per (solutiontemple.info) ([email protected])
Klausimas 2014-03-16 23:25
O kaip išgyventi, jei skirybų metu sutoktinis neišsikrausto iš bendro būsto?Kai ima manipuliuoti vaikais, jų jausmais, net tyčia kenkdamas nusistovėjusiai jų dienotvarkei? ...

Ar žinote, kad...

Žmonės ir delfinai yra vienintelės rūšys, kurios mylisi dėl malonumo

Kitas faktas