Atgaivinkite užgesusią aistrą: padės vienas dalykas

Atgaivinkite užgesusią aistrą: padės vienas dalykas

Geras seksas nėra duotybė. Reikia dėti pastangas ir net mokytis tinkamai mylėtis, kad seksas būtų toks, koks Jums patinka. Paprasčiausiai geram seksui reikia tinkamai pažinti savo bei kito žmogaus kūną, kad reaguojant į jo impulsus būtų galima imtis tam tikrų priemonių galinčių suteikti seksui dar daugiau gerų patirčių.

 

Štai kai seksas tapo nuobodus – galbūt dėl amžiaus, galbūt dėl buvimo ilgą laiką su tuo pačiu partneriu –  į pagalbą ateina sekso žaisliukai. Džiugu, kad vis daugiau lietuvių juos išbando ir džiaugiasi naujomis patirtimis. Įsigyti žaisliukus galite čia: https://prezervatyvai.net/strap-on.

 

Žaisliukų pasiūla auga

 

Pirmiausia džiugu yra tai, kad šiuo metu sekso žaisliukų pasiūla yra tokia plati. Galima rasti pačius paprasčiausius, kurie dažniausiai išbandomi pirmi (tai dažniausiai yra įvairūs masturbatoriai) bei galiausiai juos keisti kur kas įdomesniais, kurie sukelia daugiau naujų patirčių – tai yra Strap op bei kiti panašūs sekso „įrankiai“. Svarbiausia yra sutarti su partneriu dėl sekso žaisliukų, kadangi jie turi atitikti abiejų poreikius.

 

Perkama internetu

 

Sekso žaisliukų rinkai bene pačią didžiausią įtaką padarė galimybė juos pirkti internetu. Daugeliui žmonių net ir suaugus vis dar yra tabu ateiti į sekso prekių parduotuves ir pirkti sekso žaisliukus. Kai kurie jaudinasi net ir pirkdami apsaugos priemones. Štai virtualiose prekybos vietose išliekate anonimu, kuris be jokio vargo išpildys savo fantazijas.

Komentarai