Žuvis tešloje

Žuvis tešloje
Ingredientai:
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Žalumynai (įvairūs), 1 saujelė
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Bulvės, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais, įtrinkite druska, prieskoniais ir žalumynais, porai valandų įkiškite į šaldytuvą.

  2. Burokine tarka sutarkuokite bulves, sumaišykite su majonezu, kiaušiniais ir miltais.

  3. Į gautą tešlą pamerkite žuvį ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vilija
» Rašyti komentarą