Žuvis su tešlos plutele

Žuvis su tešlos plutele
Ingredientai:
  • Žuvies filė, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 100 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Svogūnas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pabarstykite druska kiaušinius, išplakite, sumaitykite su miltais, pienu ir tarkuotu svogūnu.

  2. Žuvį supjaustykite stambesniais gabaliukais, pamirkykite tešloje ir kepkite augaliniame aliejuje.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rikas
2018-11-15 21:31
Durnė
Raimonda
2013-11-29 14:47
As pilu 1stikline alaus,ne pieno,puikus skonis<3
Vladas
2013-11-29 12:30
Reikia cesnako o ne svoguno