Žuvis su sūrio plutele

Žuvis su sūrio plutele
Ingredientai:
  • Moliūgų sėklos, 0.5 stiklinės
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Kajeno pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Žuvies filė, 170 gramų
  • Parmezano sūris, 120 gramų
  • Svogūnų laiškai, 2 vienetai
  • Sviestas, 30 gramų
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

  2. Sumaišykite sėklas, tarkuotą sūrį, smulkintus svogūno laiškus, česnaką, pipirus ir minkštą sviestą.

  3. Kepimo formą ištepkite riebalais, sudėkite žuvį oda žemyn, aptepkite majonezu ir pabarstykite paruoštu mišiniu, paspauskite rankomis ir kepkite 20-25 minutes (ar žuvis iškepė, patikrinkite šakute). Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą