Žuvis lavaše

Žuvis lavaše
Ingredientai:
  • Žuvis, 1.5 kilogramo
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Lavašas, 2 lapai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Žalumynai, 1 pundelis
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį gerai nuvalykite, nuplaukite, išdarinėkite, perpjaukite išilgai ir pašalinkite ašakas. Pabarstykite druska ir pipirais.

  2. Susmulkinkite žalumynus (pavyzdžiui, petražoles ir kalendrą), česnaką, supjaustykite pomidorus. Viską sumaišykite ir įdėkite gabalėlį sviesto.

  3. Patepkite lavašą sviestu ir suvyniokite į jį žuvį su pomidorais ir žalumynais.

  4. Patepkite lavašo viršų sviestu, kepkite riebalais išteptoje skardoje 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie pusvalandį.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Edita
» Rašyti komentarą