- Džiovinti grybai, 100 gramų
- Virti kiaušiniai, 2 vienetai
- Žalias kiaušinis, 1 vienetas
- Žuvies filė, 0.5 kilogramo
- Svogūnas, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 8 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sumalkite žuvį, sumaišykite su prieskoniais ir puse džiūvėsėlių ir svogūno.
Virtus kiaušinius sutarkuokite, grybus išmirkykite, smulkiai supjaustykite ir pakepkite su likusiu svogūnu.
Kai grybai iškeps, į juos sudėkite sutarkuotus kiaušinius ir dar pakepinkite porą minučių. Po to iš faršo darykite paplotėlius, o į jų vidų dėkite grybų ir kiaušinių įdarą.
Apvoliokite kotletukus džiūvėsėliuose, kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose.
Kepkite, kol gražiai apskrus (galima tiek keptuvėje, tiek orkaitėje).
2013-12-01 18:18