- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Batonas, 2 riekės
- Svogūnas, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Džiovinti grybai, 100 gramų
- Lydekos filė, 1 kilogramas
- Druska
- Pipirai
- Aliejus kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sumalkite piene išmirkytą batoną ir žuvį, įmuškite kiaušinį, subarkite prieskonius, krakmolą, masę išmaišykite.
Grybus išmirkinkite ir susmulkinkite. 2 likusius kiaušinius ivirkite, supjaustykite su svogūnais, pabarstykite druska ir apkepkite.
Formuokite iš žuvies masės kotletukus, įdėkite įdaro, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite.