Žuvies ir daržovių troškinys

Žuvies ir daržovių troškinys
Ingredientai:
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Žuvis, 1 kilogramas
  • Morka, 1 vienetas
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Salieras, 1 vienetas
  • Lauro lapelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Plonai supjaustykite daržoves, sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų, virkite 15min.

  2. Tada ant viršaus sudėkite supjaustytą gabaliukais žuvį, pabarstykite druska, uždenkite dangtį (jei reikės, vėliau dar įpilsite vandens).

  3. Virkite ant silpnos ugnies 45-50 min.

  4. Ataušinkite, į lėkštes iš pradžių dėkite žuvį, tada - daržoves, galiausiai užpilkite skysčiu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Donata
» Rašyti komentarą