- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Petražolės, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Žuvis, 1 kilogramas
- Morka, 1 vienetas
- Svogūnas, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Salieras, 1 vienetas
- Lauro lapelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Plonai supjaustykite daržoves, sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų, virkite 15min.
Tada ant viršaus sudėkite supjaustytą gabaliukais žuvį, pabarstykite druska, uždenkite dangtį (jei reikės, vėliau dar įpilsite vandens).
Virkite ant silpnos ugnies 45-50 min.
Ataušinkite, į lėkštes iš pradžių dėkite žuvį, tada - daržoves, galiausiai užpilkite skysčiu.