Žuvies blyneliai

Žuvies blyneliai
Ingredientai:
  • Žuvies filė, 700 gramų
  • Morka, 1 vienetas
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Majonezas arba jogurtas, 2 valgomieji šaukštai
  • Bulvių krakmolas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Žalumynai (petražolės arba krapai)
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite žuvį mažais gabaliukais, sumaišykite su jogurtu arba majonezu, palikite šaldytuve marinuotis 1 parą.

  2. Sudėkite į žuvį tarkuotą morką, smulkintą svogūną ir žalumynus, įmuškite kiaušinius, įmaišykite 3-5 šaukštus krakmolo.

  3. Kepkite įkaitintame aliejuje blynelius.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lidija
» Rašyti komentarą