- Žuvies filė, 300 gramų
- Paprika, 1 vienetas
- Pomidoras, 1 vienetas
- Pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnas, 1 vienetas
- Morka, 1 vienetas
- Bulvės, 3 vienetai
- Alyvuogės, 5 vienetai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustykite morką ir svogūną, apkepkite, kol pagels.
Į svogūną ir morką sudėkite kubeliais pjaustytą pomidorą, pomidorų pastą, troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
Kol daržovės troškinasi, užkaiskite vandenį, sudėkite į jį kubaliais pjaustytas bulves ir papriką, virkite, kol bulvės beveik išvirs. Sudėkite troškintas daržoves ir žuvies gabaliukus, pagal skonį įberkite druskos, pipirų. Virkite, kol išvirs žuvis, tada sudėkite žiedeliais pjaustytas alyvuoges ir patiekite.