Žiuljenas su vištiena ir pievagrybiais

Žiuljenas su vištiena ir pievagrybiais
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Duonos kepalas, 1 vienetas
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • druska, pipirai, 100 mililitrų
  • Baltas sausas vynas, 100 mililitrų
  • Virta vištiena, 150 gramų
  • Grietinėlė, 200 mililitrų
  • Sūris, 100 gramų
  • Truputis sviesto kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, apkepkite keptuvėje, tada sudėkite supjaustytus pievagrybius, įberkite druskos, pipirų, supilkite vyną, sudėkite supjaustytą vištieną, supilkite grietinėlę, troškinkite, kol sutirštės.

  2. Nupjaukite kepalo viršų, išskobkite minkštimą, sudėkite grybų įdarą, pabarstykite tarkuotu sūriu, kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 min. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą