Žiedinių kopūstų užkandis

Žiedinių kopūstų užkandis
Ingredientai:
  • Žiedinis kopūstas, 1 vienetas
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Krapai, 1 pundelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį nuplautą ir susmulkintą žiedynais kopūstą, virkite apie 15 minučių.

  2. Išgriebkite ir nuvarvinkite, nusausinkite.

  3. Sudėkite į keptuvę su lydytu sviestu, pabarstykite prieskoniais ir kepkite apie 5-8 minutes.

  4. Tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gabija
» Rašyti komentarą