- Žiediniai kopūstai, 400 gramų
- Bulvės, 3 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Morka, 1 vienetas
- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnakas, 3 skiltelės
- Krapai
- Malti juodieji pipirai
- Druska
- Augalinis aliejus kepimui
- Vanduo
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Daržoves nuvalykite, nuplaukite ir apdžiovinkite. Papriką ir morką supjaustykite šiaudeliais, bulves - kubeliais, o kopūstą išskirstykite žiedynais. Susmulkinkite česnaką ir nuplautus bei nusausintus krapus.
Apkepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, kad taptų permatomas, sudėkite morką, pakepkite 2 minutes. Sudėkite papriką, pakepkite 3 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Užvirinkite vandenį su bulvėmis, tada įberkite druskos ir sudėkite kopūstus. Vėl užvirinkite ir sudėkite likusias daržoves. Išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies dar apie 15 minučių.
Įberkie pagal skonį pipirų, krapų, sudėite česnaką, palaukite 5 minutes ir patiekite.
2020-08-16 15:22