- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
- Bulvės, 4 vienetai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Česnakai, 2 skiltelės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Imbieras, 1 valgomasis šaukštas
- Kario prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas
- Ciberžolė, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Pakepinkite aliejuje svogūną ir imbierą, kol suminkštės, suberkite kario miltelius, ciberžolę ir česnaką. Maišydami kepkite pusę minutės.
Sudėkite žiedynėliais išskirstytą kopūstą, pjaustytas bulves, kepti apie 5 minutes. Užpilkite pomidorų tyre ir vandeniu, įberkite pagal skonį druskos, užvirinkite ir uždengę palikite 15 minučių troškintis.
2017-06-28 15:00