- Gabaliukais supjaustyti smidrai, 0.5 stiklinės
- Špinatai, 3 stiklinės
- Žalios vynuogės, be kauliukų, 1 stiklinė
- Nulupti supjaustyti kiviai, 2 vienetai
- Vynuogių sultys, 0.5 stiklinės
- Ledukai, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Į nedidelį puodą įpilkite vandens, užvirinkite, sudėkite smidrus ir virkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Nusunkite, leiskite 5 minutes atvėsti.
Į trintuvą sudėkite smidrus, kivius, špinatus ir vynuoges, užpilkite vynuogių sultimis, viską gerai pertrinkite. Sudėkite ledukus ir pertrinkite dar kartą. Išpiltyskite į stiklines ir patiekite.
Skanu, ryšku ir greitai paruošiama!