Ypatingas obuolių pyragas

Ypatingas obuolių pyragas
Ingredientai:
  • Obuoliai, 1 kilogramas
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Miltai, 100 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pienas, 1 litras
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Bulvių krakmolas, 100 mililitrų
  • Vanilinis pudingas, 40 gramų
  • Miltinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius.

  2. Toliau po truputį sudėkite miltus, išmaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais.

  3. Atsargiai įmaišykite išplaktus iki standumo baltymus.

  4. Išvirkite pudingą su litru pieno ir puse stiklinės cukraus.

  5. Obuolius nulupkite ir stambiai sutarkuokite.

  6. Kepimo forma ištepkite riebalais ir pabarstykite džiūvėsėliais.

  7. Supilkite ¾ tešlos, ant jos - obuolius, karštą pudingą ir likusią tešlą.

  8. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 50 min.

  9. Prieš patiekdami apibarstykite miltiniu cukrumi.

Porcijų skaičius: 17
» Rašyti komentarą