- Pekino kopūstas, 1 vienetas
- Vištų kepenėlės, 400 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Morka, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Marinuoti agurkai, 3 vienetai
- Neriebi grietinė
- Druska
- Pipirai
- Augalinis aliejus, 75 mililitrai
Kepenėles labai gerai nuplaukite, supjaustykite ir apkepkite įkaitintame aliejuje 2 minutes, pabarstykite druska ir pipirais. Sumažinkite temperatūrą iki minimalios, uždenkite dangčiu ir gaminkite dar apie 10 minučių. Atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Kiaušinius išvirkite, svogūną nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais. Morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite, agurkus nulupkite, supjaustykite plonais šiaudeliais.
Į keptuvę, kurioje kepėte kepenėles, įpilkite aliejaus, įkaitinkite jį, sudėkite morkas ir svogūną, apkepkite, pabarstykite druska. Sudėkite kepenėles, agurkus, kiaušinius, išmaišykite. Pagal skonį pabarstykite pipirais, įdėkite grietinės, vėl išmaišykite.
Atskirkite kopūsto lapus, nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite storas gyslas. Į lapus įdėkite paruoštos masės, patiekite lėkštėse, papuoškite paprikomis arba žalumynais.