- Svogūnas, 1 vienetas
- Sūris, 100 gramų
- Vištienos krūtinėlė, 2 vienetai
- Pievagrybiai, 4 vienetai
- Grietinėlė, 200 gramų
- Graikiniai riešutai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Grybus išvirkite, susmulkinkite ir pakepinkite su svogūnais. Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su smulkintais riešutais.
Krūtinėles pamuškite, ant jų sudedėkite svogūnus su grybais, susukite, o kraštus persmeikite dantų krapštukais.
Kepimo indą ištepkite sviestu, sudedėkite suktinukus, užpilkite grietinėle, pabarstykite sūriu ir riešutais.
Kepkite 250 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.