- Ryžiai, 115 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Sviestas, 30 gramų
- Kario prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kalendra, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Vištienos krūtinėlė, 450 gramų
- Salieras, 1 vienetas
- Morkos, 2 vienetai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Sultinys, 1.5 litro
- Grietinėlė, 150 mililitrų
- Lauro lapas, 1 vienetas
- Saldžioji paprika, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Ištirpinkite puode sviestą, pakepinkite jame druska ir pipirais pabarstytą vištieną, išgriebkite.
Į tą patį puodą sudėkite smulkintus svogūnus, česnakus, morkas, salierą, įmaišykite kario prieskonių ir troškinkite 2–3 min.
Galiausiai sudėkite pjaustytus pomidorus be žievelės, lauro lapelį, supilkite sultinį ir užvirinkite.
Suberkite ryžius ir susmulkintą vištieną, virkite 20 minučių.
Jei trūksta, įberkite prieskonių, įmaišykite grietinėlės ir patiekite.
2022-03-04 16:18