- Aitriųjų paprikų pagal skonį
- Humusas, 0.75 stiklinės
- Vištienos arba jautienos sultinys, 2 stiklinės
- Virti ryžiai, 0.5 stiklinės
- Kepta vištiena (supjaustyta gabaliukais), 150 gramų
- Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- Šviežios kapotos petražolės, 2 valgomieji šaukštai
- Trupučio alyvuogių aliejaus
- Aštraus jūsų mėgstamo padažo pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pertrinkite trintuvu humusą ir aitriąsias paprikas, sudėkite į puodą kartu su ryžiais ir vištiena, įberkite druskos, pipirų, įpilkite sultinio ir viską užvirinkite. Pavirkite keletą minučių ir išpilstykite į dubenėlius.
Patiekite pabarstę petražolėmis, pašlakstę alyvuogių aliejumi ir jūsų mėgstamu padažu.
Šią sriubą paruošite vos per 7 minutes. Receptą nesunku pakoreguoti pagal savo skonį.
2018-10-04 20:35