- Vištienos krūtinėlė, 1 kilogramas
- Grietinė, 200 gramų
- Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
- Džiovinti česnakai
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Krūtinėles supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis, pabarstykite žolelėmis, druska, įdėkite pastos, įpilkite citrinos sulčių, aliejaus, grietinės, išmaišykite, uždenkite ir palikite šaldytuve per naktį.
Susukite spirale po 2-3 juosteles, persmeikite dantų krapštukais, užfiksuodami galus.
Kepkite orkaitėje arba ant grotelių, kol iškeps (po 12-15 minučių iš abiejų pusių).
Išimkite krapštukus.
Patiekite su česnakiniu grietinės padažu.