- Plėšytos romaninės salotos, 1 stiklinė
- Juostelėmis supjaustytos saldžiosios paprikos (spalva nesvarbu), 0.5 stiklinės
- Šviežios riekutėmis supjaustytos braškės, 0.25 stiklinės
- Smulkiai supjaustytas kietai virtas kiaušinis, 1 vienetas
- Kubeliais supjaustyta virta/kepta vištienos krūtinėlė, 0.25 stiklinės
- Smulkiai supjaustyyti svogūnų laiškai, 2 valgomieji šaukštai
- Graikinio jogurto ir agurkų padažiukas, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejaus ir acto mišinys, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Sumaišykite salotas, paprikas ir braškes.
Atskrai sumaišykite vištieną, kiaušinį, svogūnų laiškus, padažiuką (jis gali būti ruošiamas taip: 1 susmukintą ir gerai nuspaustą agurką sumaišykite su 100 g graikiško jogurto, trupučiu smulkintų krapų, druskos ir citrinos sulčių).
Uždėkite ant salotų, prieš patiekdami užpilkite alyvuogių aliejaus ir acto mišinio. Patiekite su duona.