- Vištienos faršas, 600 gramų
- Virti grikiai, 150 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnako skiltelės, 2 vienetai
- Druska
- Pipirai
- Aliejus kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, leiskite šiek tiek atvėsti.
Dubenyje išmaišykite grikius, faršą, smulkintą česnaką, keptą svogūną, kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, palikite pastovėti 10-15 min.
Drėgnomis rankomis formuokite kotletukus ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių (galima ir orkaitėje, jeigu norite dar sveikiau).
Skanūs ir purūs kotletukai visai šeimai!
2021-04-10 13:19