Vištienos duonelė

Vištienos duonelė
Ingredientai:
  • Vištienos faršas, 800 gramų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Fermentinis sūris, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Balta duona, 2 riekės
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos faršą sumaišyti su kiaušiniu, išmirkyta piene duona, susmulkintu svogūnu, druska ir pipirais.

  2. Kepimo indą plonu sluoksniu iškloti vištienos faršu, sudėti pekepintus grybus, ant grybų - likusį faršą.

  3. Ant viršaus uždėti kelis gabalėlius sūrio.

  4. Kepti 220 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Olga
» Rašyti komentarą