Vištiena su kario padažu

Vištiena su kario padažu
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 250 gramų
  • Pomidorai, 200 gramų
  • Jogurtas, 200 gramų
  • Imbieras, 10 gramų
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Kario prieskoniai, 1 žiupsnelis
  • Kalendra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną ir česnaką.

  2. Į keptuvę pridėti imbiero, konsevuotų pomidorų (savo sultyse, supilkite ir sultis), vištienos filė gabalėlių, kalendros, kario prieskonių, druskos, pipirų, čili.

  3. Troškinti vis pamaišant 5-6 minutes.

  4. Po to sumažinti ugnį ir įmaišyti jogurtą. Kaitinti dar 2-3 minutes.

  5. Tinka su ryžiais, šviežiomis daržovėmis.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Aira
» Rašyti komentarą