- Vištienos filė, 250 gramų
- Pomidorai, 200 gramų
- Jogurtas, 200 gramų
- Imbieras, 10 gramų
- Česnakas, 1 skiltelė
- Svogūnas, 1 vienetas
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 2 žiupsneliai
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Kario prieskoniai, 1 žiupsnelis
- Kalendra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną ir česnaką.
Į keptuvę pridėti imbiero, konsevuotų pomidorų (savo sultyse, supilkite ir sultis), vištienos filė gabalėlių, kalendros, kario prieskonių, druskos, pipirų, čili.
Troškinti vis pamaišant 5-6 minutes.
Po to sumažinti ugnį ir įmaišyti jogurtą. Kaitinti dar 2-3 minutes.
Tinka su ryžiais, šviežiomis daržovėmis.