- Pomidorai, 2 vienetai
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Vištienos krūtinėlė, 2 vienetai
- Čili milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Karis
- Avokadai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustykite krūtinėlę juostelėmis, sumaišykite inde su čili padažu.
Pomidorus pagarinkite ir nulupkite odelę, supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, greitai apkepinkite vištienos gabalėlius, sudėkite pomidorus. Sumažinkite temperatūrą ir dar troškinkite 5 min. Pagardinkite kariu.
Avokadus perpjaukite, išimkite kauliuką, minkštimą supjaustykite kubeliais.
Į keptuvę sudėkite apkepintą vištieną ir avokado kubelius. Krestelėkite, kad viskas susimaišytų, truputį pakaitinkite ir nukelkite nuo ugnies.