- Virtos bulvės, 400 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Sviestas, 40 gramų
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 100 mililitrų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Druska
- Svogūnų laiškai
- Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Virtas bulves supjaustykite griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais. Pakepinkite.
Sumaišykite pieną, miltus ir kiaušinius, įberkite druskos ir smulkintų svogūnų laiškų.
Sudėkite bulves ir svogūnus į indą, užpilkite paruoštos masės ir kepkite (geriausia - orkaitėje).
Pomidorus supjaustykite riekelėmis, jomis apdėliokite pusę omleto, kita puse juos apvožkite ir dar 2-3 min. pakepkite.