- Bulvės, 3 vienetai
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Kopūstas, 200 gramų
- Mairūnas
- Pipirai
- Daržovių sultinys, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išvirtas bulves nusunkite ir pabarstykite druska, pipirais, užpilkite šiltu sultiniu.
Supjaustykite kopūstą ir kepkite įkaitintame aliejuje 10 minučių, tada sudėkite smulkintus svogūnus ir kmynus, dar kiek patroškinkite.
Užpilkite acto, medaus ir smulkinto česnako mišiniu, išmaišykite, sudėkite kopūstus ant bulvių ir pabarstykite žalumynais.