Virto liežuvio receptas

Virto liežuvio receptas
Ingredientai:
  • Liežuvis, 800 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės
  • Salieras, 1 vienetas
  • Česnakai, 3 vienetai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus
  • Citrinos rūgštis
  • Krienai, 1 valgomasis šaukštas
  • Poras, 1 vienetas
  • Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite liežuvį ir įtrinkite pipirais, česnakais, sumaišytais su cukrumi, druska, citrinos rūgštimi. Padėkite į šaldytuvą 12 val.

  2. Išvirkite su daržovėmis. Išvirusį panardinkite į šaltą vandenį ir nulupkite. Supjaustykite griežinėliais, užpilkite krienų padažu ir dar kiek pakaitinkite. Prie liežuvio tinka karštos virtos bulvės.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą