Virtinukai su braškių įdaru

Virtinukai su braškių įdaru
Ingredientai:
  • Miltai, 20 gramų
  • Vanduo, 80 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Braškės, 300 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinio, vandens, druskos ir miltų užminkykite tešlą, ją plonai iškočiokite ir supjaustykite (apskritimais ar kaip kitaip - kaip jūs darote).

  2. Į kiekvieną tešlos gabaliuką įdėkite po cukruje apvoliotą braškę ir suformuokite virtinuką.

  3. Virkite pasūdytame vandenyje 3-5 minutes.

  4. Prieš patiekdami apibarstykite cukrumi.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Eimantė
» Rašyti komentarą