Virtiniai su kopūstų įdaru

Virtiniai su kopūstų įdaru
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Svogūnai, 70 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
  • Druska, 3 gramai
  • Morkos, 150 gramų
  • Baltagūžis kopūstas, 500 gramų
  • Vanduo, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Suberkite į miltus druską, įpilkite apie 150 ml šilto vandens ir užminkykite minkštą tešlą. Pridenkite plėvele ir padėkite valandai į šaldytuvą.

  2. Sutarkuokite morkas ir svogūnus, apkepkite keletą minučių aliejuje, supjaustykite juostelėmis kopūstą.

  3. Atidėkite į šalį trečdalį morkų su svogūnais, į likusias troškintas daržoves sudėkite kopūstus. Pamaišydami troškinkite, kol kopūstai bus paruošti naudoti ir apkepę. Pagal skonį pabarstykite druska.

  4. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite ne storesnį kaip 3 mm lakštą. Išspauskite skrituliukus, įdarykite, užlankstykite kraštus.

  5. Sudėkite miltuose pavoliotus virtinukus į pasūdytą verdantį vandenį, virkite 5-7 minutes, išgriebkite, apipilkite augaliniu aliejumi ir patiekite su likusiomis troškintomis daržovėmis ir žalumynais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą