- Faršas, 400 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Prieskoniai
- Džiūvėsėliai, 300 gramų
- Bulvės, 5 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Svogūnas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir džiūvėsėlius, tarkuotą svogūną. Iš paruoštos masės iškepkite kotletus.
Nuskustas bulves sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 20 minučių.
Skystį nusunkite, užvirinkite pieną. Bulves sutrinkite, sumaišykite su sviestu ir pienu, padarykite košę.
Patiekite kotletus su koše.
2015-03-22 07:35